Fysioterapeut

Anna Schneider, leg. fysioterapeut

Över 25 års erfarenhet. Examen i McKenzie. Akupunktur. Röntgendelegering.

Kristina Wernersson, leg fysioterapeut

25 års erfarenhet. Dry needling.

Vi är 2 fysioterapeuter som samarbetar för att ge Dig bästa möjliga vård. Vi har stor kunskap om olika behandlingsmetoder och tillsammans utför vi den behandling som passar Dig bäst. Du behöver ingen remiss för att boka tid hos oss.

Boka tid till kliniken via telefon: 

Vårdcentralens rådgivning: 040-619 10 00 alternativt till Fysioterapeut direkt på 070 780 81 10. 

Boka tid till kliniken via 1177.se:

  1. Logga in på 1177 Vårdguiden med BankID
  2. Klicka på ”Hitta och lägg till mottagning”
  3. Sök på ”God Hälsa Vårdcentral, Kirseberg”
  4. Klicka på boka tid online
  5. Välj vilken tid och behandlare du vill träffa

Behandling hos fysioterapeut

Fysioterapin på Vårdcentralen startade 2017 och är en väletablerad mottagning. Idag består mottagningen av 2 fysioterapeuter.

Vi arbetar med allt från huvudvärk och tennisarmbågar till diskbråck och knäproblem. Behörighet att skriva röntgenremiss finns. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralens läkare, psykolog, arbetsterapeut och dietist.

Vårt mål är att ge Dig den personliga vården som just Du behöver för att hantera din problematik och kunna leva ett liv så bra som möjligt.

Vi arbetar inom Vårdval Skåne. Högkostnadskort och frikort gäller. Patientavgiften är 200 kr per besök om du är över 20 år (max 1300 kr per år). Besök av barn, ungdomar, gravida och personer över 85 år är kostnadsfria. Vänligen kontakta oss om Du har frågor om hur vi kan hjälpa Dig med just Dina besvär.

Varmt välkommen till oss!

Similar Posts